Lampegatseveiling “The fifth edition”

Op 13 oktober 2018 zal in Zalencentrum Verspaandonk aan de Kloosterdreef in Eindhoven voor de 5e maal in successie de Lampegatseveiling worden georganiseerd ten bate van een Lampegats goed doel.

Diverse artiesten zullen deze avond belangeloos meewerken.

Het eerste kavel, het mandje van Willem van der Sommen kent een (blind) openingsbod van € 11,= geboden door Peter Tops, de trotse winnaar van het mandje van 2017.

Het mandje gaat als een rode draad door het Lampegatse carnaval lopen. Tijdens hun 55 jarig jubileum hebben we het lege mandje bij de scheerkwasten overhandigd. Het is de bedoeling deze het mandje aanvullen met een leuk hebbedingetje of iets anders carnavalsgerelateerd bruikbaars en het mandje bij een eerstvolgende gelegenheid weer doorgeven aan een andere vereniging of commissie in ons Lampegat en zo verder…. nadat ook zij het mandje met iets carnavalsgerelateerd aangevuld hebben…… tot aan het weekend van het federatiebal.

Wij zullen bij iedere wijziging alle verenigingen op de hoogte brengen van de (ver)nieuw(d)e inhoud van het mandje.

De versierselen welke aan het mandje bevestigd zijn mogen niet worden verwijderd.

De Lampegatseveiling zal vanaf heden tenminste iedere 2 weken 1 of meerdere veilingkavels kenbaar maken waarop ook online geboden kan worden.

Wij hopen door deze rode draad wat meer interactie tussen de verenigingen te bewerkstelligen en zo ook de Lampegatse verenigingen te mogen begroeten tijdens deze carnavaleske veiling voor het goede doel en op deze manier het Lampegatse carnaval positief in de picture te zetten.

Ook zal op deze avond de wisselprijs van de Trotse kapel van Lampegat uitgereikt gaan worden die afgelopen jaar werd gewonnen door De Bolbloazers en werd op 11/11 tijdens hun prinsenbal overhandigd door Ad van Gennip en Bertje Tops

Hebt u of kent u wellicht mensen, verenigingen en/of bedrijven die een leuk veilingksvel beschikbaar willen stellen kunt u contact opnemen met Ad van Gennip. 0625252153

Met vriendelijke groet,

Ad van Gennip,
Bestuurslid.