Goed doel 2018

Met trots laten wij weten dat het doel waar wij dit jaar de veiling voor gaan organiseren Lunet KinderZorgcentrum de Vuurtoren zal zijn.

Kind en Jeugd  
Hulp voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand
Heeft je kind een ontwikkelingsachterstand? Heeft je kind ADHD, autisme of een leerachterstand? Het is belangrijk een kind op een zo jong mogelijke leeftijd te stimuleren in de ontwikkeling. Lunet zorg kan daarbij helpen want kinderen en jongeren hebben onze speciale aandacht.

Je voedt je kind op en krijgt daarbij hulp en advies van familie en vrienden. Alleen soms kom je voor vragen te staan waarbij je professionele hulp nodig hebt. Het team Kind & Jeugd ondersteunt specifiek bij de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. We zijn deskundig op meerdere specialistische gebieden zoals leerachterstand, ADHD en autisme.

Het team Kind & Jeugd biedt ontwikkelingsgerichte ondersteuning en behandeling aan kinderen van 0 tot 18 jaar. Kansen om optimaal te groeien binnen de eigen mogelijkheden staan voorop. Talenten ontplooien, kansen zien en benutten, daar gaat het om.

De hulpvraag van kinderen en jongvolwassenen met een ontwikkelingsachterstand of een beperking is divers en verandert. In elke levensfase kun je een beroep op ons doen.

Tijdige hulp bij ontwikkelingsachterstand
Er op tijd bij zijn is belangrijk, zodat een kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Daarom is er Vroeghulp Zuidoost-Brabant. Zij helpen om ouders en kinderen in een zo vroeg mogelijk stadium de weg te wijzen naar de juiste hulp en ondersteuning. Wij zijn één van de zorgverleners in dit samenwerkingsverband.

Diensten Kind & Jeugd
Voor kinderen tot en met 18 jaar bieden wij de volgende ondersteuningsmogelijkheden, klik op de link voor meer informatie:

Ondersteuning thuis

  • Behandeling | Kinderdienstencentrum
  • Jeugdwoning
  • Trainingshuis
  • Begeleiding op school
  • Buitenschoolse begeleiding
  • Logeren/kort verblijf
  • Training algemene- & sociale vaardigheden
  • Vroeghulp

Vragen over hulp bij een ontwikkelingsachterstand?
Voor al je vragen over hulp bij een ontwikkelingsachterstand kun je terecht bij het Cliëntbureau.

Op werkdagen staan ze tussen 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Je kan he bellen op 088 551 6000 of een mail sturen naar clientbureau@lunetzorg.nl.

Met carnavaleske groet,
Bestuur Lampegatse Veiling